Novi vlasnici:  +385 21 770 013
Novi vlasnici:  +385 21 770 013

Jednostavan cjenik

10%

od ukupnih prihoda
PDV uključen

  • Podrška za vlasnike i goste

  • Objava na prodajne kanale

  • Optimizacija cijena noćenja

  • Organizacija čišćenja i pranja

  • Organizacija popravaka

U Sun Spalato agencijsku proviziju nisu uključeni sljedeći troškovi.

Online turističke agencije

15-18% + PDV od prometa

Booking.com, Airbnb, Expedia i druge online turističke agencije, naplaćuju proviziju za svoje usluge. Njihovi računi dolaze s prijenosom porezne obveze i iznajmljivač je dužan platiti 25% pdv-a u Hrvatskoj.

Kartična naplata

1.9% od prometa

Kako bi osigurali naplatu od gosta, agencija naplaćuje sve rezervacije unaprijed putem kreditnih kartica. Provizija za kartičnu naplatu iznosi 1.9 % od prometa.

Čišćenje

500-600€ mjesečno

Neovisno o broju čišćenja unutar mjeseca, trošak čišćenja uvijek je isti. Apartman u prosjeku ima 5-10 čišćenja mjesečno. U ovu cijenu su uračunata sredstva za čišćenje, toalet papir, jednokratna kozmetika, kava i tablete za pranje suđa i rublja.

Check in/out

35€ po izmjeni gosta

Ukupan trošak dočekivanja na kraju mjeseca ovisi o broju izmjena gostiju u tom mjesecu. U prosjeku, mjesečno bude 5 do 10 izmjena. Naša korisnička podrška dostupna je gostima 7 dana u tjednu od 08:00 do 22:00h.

Pranje

35-50€ po izmjeni

Naplata pranja vrši se po svakoj novoj rezervaciji. Prosječna cijena izmjene iznosi 40€. Apartman u prosjeku ima 5 do 10 izmjena mjesečno.

Održavanje

13€ po kvaru

Cijena uključuje prijavu i obradu kvara ali ne i trošak sanacije. Redovno održavanje nekretnine van sezone smanjuje potencijalne troškove.

Ukupna neto dobit vlasnika nekretnine iznosi 50% od prihoda dok na sve rashode odlazi 50%.chart_desktop_croatian chart_mobile_croatian
Koliko vrijedi Vaše vrijeme?


Briga o nekretnini i gostima privatnog iznajmljivača košta 80 sati mjesečno. To je 560 sati samo za vrijeme turističke sezone. Iskoristite svoje dragocjeno vrijeme u bolje svrhe, a brigu o Vašoj nekretnini prepustite profesionalcima.Kontaktirajte nas